a

Заштитник грађана Републике Србије Саша Јанковић учествовао је данас у Нишу на семинару о скупштинском надзору над обавештајно - безбедносним службама Републике Србије, где је говорио о искуствима из превентивне контроле БИА, са посебним освртом на обраду података о личности. Он је том приликом истакао да успешност реформе служби безбедности подједнако зависи од запослених у овим институцијама, али и односа политичара и самих грађана према овим службама. Јанковић је додао да сви они који се баве контролом служби безбедности, све више и озбиљније играју своје улоге.

Републички омбудсман је навео да је током рада институције добио око 400 притужби грађана на рад обавештајних служби, али да већина тих притужби нема довољно основа да би почео да се води поступак по њима.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol