a

Заштитник грађана Саша Јанковић осудио је данас претње Иницијативи младих за људска права због активности те организације које су усмерене на осуду ратних злочина и сећања на жртве без обзира на њихову националност.

"Иницијатива младих за људска права обавестила ме је о претећем писму које је добила. Уз разочарење што још увек има људи који злочинце и жртве раздвајају по етничком пореклу, ипак можемо констатовати да државни органи више не толеришу претње грађанима и организацијама цивилног друштва због њихових уверења. Због тога сам уверен да ће аутори претећег писма, где год да се налазе, бити пронађени и кажњени“, истиче Јанковић.

Иницијатива младих за људска права добила је претеће писмо у ком се њиховим члановима „налаже“ да за годину дана напусте Србију и преселе се у Федерацију БиХ, због њихове подршке жртвама рата у Тузли. У писму се каже да до пресељења бити праћени и да ће им, ако се не иселе, судити преки суд.
Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol