a

Заштитник грађана, Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности, Повереник за заштиту равноправности и Агенција за борбу против корупције поднели су данас председнику Републике Томиславу Николићу иницијативу за враћање Закона о начину одређивања максималног броја запослених у јавном сектору на поновно одлучивање у Народну скупштину.

У образложењу иницијативе је наведено да предложени Закон није у складу са Уставом и  међународним уговорима, да при његовом доношењу није поштована прописана процедура и да не уређује положај независних и самосталних државних органа на одговарајући начин.

Институције, потписнице иницијативе, посебно истичу да Закон руши Уставом и законима утврђену независност одређених државних органа, неопходну за остваривање виталних права и интереса грађана. Укидање њихове независности, како је наведено,  неће дати никакве позитивне резултате нити допринети сврси закона који се доноси.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol