a

b_300_0_16777215_00_images_stories_nagrada_27052015.jpegДруштво Србије за односе са јавношћу вечерас је заштитнику грађана Саши Јанковићу доделило традиционалну награду Комуникатор године. По образложењу жирија Саша Јанковић је у 2014. години био активан у комуницирању према правилима струке и на начин да то привуче пажњу широког аудиторијума.

Награду је у име Јанковића примила заменица заштитника грађана Владана Јовић. Она је, захваљујући на признању, истакла да комуникација са јавношћу у модерном свету има огроман значај, а нарочито за послове који се тичу јавног интереса и заштите слобода и права грађана. Заштитник грађана од самог почетка свог рада врло значајну пажњу посвећује комуникацији са грађанима и јавношћу. Само добро информисани грађани могу  на одговарајући начин да користе своја права и да се боре за њихово остваривање, истакла је Владана Јовић.

Друштво Србије за односе са јавношћу је на синоћној свечаности доделило 15 традиционалних годишњих признања за допринос развоју професије односа са јавношћу. За награде ове године, у 13 категорија, пријављено је укупно 68 пројеката, а у финалном избору нашло се 30 радова из корпоративног, јавног и непрофитног сектора.