a

Политика приватности

Овом интернет страницом управља Заштитник грађана и одговоран је за садржаје који се на њој налазе. Заштитник грађана поштује приватност својих корисника и због тога не обрађује никакве информације о кориснику, као што су IP адресе, адресе е-поште и / или друге информације о посетиоцима странице. Управо због тога Заштитник грађана и не користи "колачиће" путем којих би било могуће прикупити неке од Ваших података о личности. Хостинг интернет страници Заштитника грађана пружа www.loopia.rs
"Колачић" је мали податак који веб страница може послати вашем претраживачу, а који се онда може чувати на тврдом диску. Ако сте забринути због ваше приватности и коришћења технологије "колачићи", можете подесити прегледач да вас обавести када примите "колачић". Можете да поставите свој прегледач да одбије "колачиће" које покушавају послати друге веб странице.
Такође, не користимо Google аналитику или неку врсту сличне услуге за прикупљање података.
Заштитник грађана на својој веб страници путем линкова Вам даје могућност повезивања са другим веб страницама (Twitter, YouTube канал Заштитника грађана).
Важно је да знате да друге веб странице функционишу у складу са њиховим Условима коришћења и Правилима приватности и да Заштитник грађана нема контролу над истима, да не поседује њихове податке, нити може да гарантује, или да буде одговоран за било који садржај, рекламу, производе или друге материјале који су доступни на тим веб страницама.
На нашој интернет страници https://ombudsman.rs/ интегрисали смо преко софтверског додатка, прикључка (plug-in), наш службени Твитер налог @zastitnikrs на којем постављамо и неке информације које, да то нисмо учинили, не би биле видљиве на самом сајту. Тим налогом управља америчка компанија Twitter у складу са својом Политиком приватности и због поменутог прикључка на сајту, у могућности је да прати и посетиоце https://ombudsman.rs/
У случају да дође до измене постојеће Политике приватности, благовремено ћемо вас обавестити на уочљив начин.